< НА ГОЛОВНУ

Цілі створення і оформлення інтер’єру можуть бути найрізноманітнішими. Якщо говорити про житлове приміщення, то пріоритетними найчастіше за все є комфорт, естетика і якість життя. Хоча, можуть бути зовсім інші цілі і пріоритети, такі як “парадна квартира для прийому гостей”, “зйомна квартира”, “комбінована квартира-офіс”. Якщо говорити про медичні чи спортивні заклади, офіси, клуби, ресторани, – тут зовсім інші цілі, інші вимоги до матеріалів, освітлення, організації робочого простору.



Отже, перший логічний етап – це ДЕТАЛЬНЕ вивчення ваших побажань і вимог відносно майбутнього інтер’єру. Технічна, Стилістична і Ергономічна складові майбутнього проекту детально обговорюються, пропонується ряд питань і наочних орієнтирів. Далі, на основі сформульованих побажань, будуть розроблені декілька рішень. Створивши попередній набір планувань та ескізів, ми передаємо їх Вам на розгляд. Наступна зустріч буде присвячена спільному виявленню всіх переваг та недоліків запропонованих варіантів.

Обравши варіант, який найбільше за все відповідає вашим цілям і уподобанням, ми вносимо в нього всі необхідні корективи і доопрацювання, відображаємо в кінцевому варіанті всі ваші зауваження, пропозиції та нововведення. Затверджений вами проект стає робочим. Він вимагає детальної розробки та перетворення в комплект креслень та іншої технічної документації. Далі: “Розробка проекту дизайну інтер’єру”.