< НА ГОЛОВНУ

ЯКІСТЬ ВИКОНАННЯ

Дизайнер та філософ Філіп Старк вважає, що мистецтво та дизайн – речі принципово різні. Мистецтво може існувати заради мистецтва, але дизайн має бути ФУНКЦІОНАЛЬНИМ. Від якості виконання будь-якої ідеї чи розробки залежить її подальше життя та, відповідно, зручність її подальшого використання. Весь процес – від створення проекту до здачі його під ключ – має бути під контролем. Грамотне проектування технічної частини, контроль над кожним етапом втілення проекту в життя, висока якість будівельно-оздоблювальних робіт у виконанні професіоналів – ось рецепт та гарантія КОМФОРТНОГО ЖИТТЯ  чи  ДІЯЛЬНОСТІ ЗАМОВНИКА.

  Не обирайте людей, яких Ви потім не знайдете – це повна відсутність гарантій на роботу. (Ситуація «напартачили – зникли з місця злочину» – дуже розповсюджена, а переробки повсякчас коштують дорожче роботи). Якщо високі розцінки не дають гарантії на якісне виконання робіт, то дуже низькі як раз гарантують низький рівень виконання.  Обов’язково ПОДИВІТЬСЯ ВЖИВУ  хоча б на одну роботу обраної Вами бригади. Узгодьте всі основні моменти попередньо ДО ПОЧАТКУ РОБІТ.


Ми пропонуємо професіоналів високого рівня, з якими були реалізовані розміщені на сайті об’єкти. Весь процес – від проекту до здачі під ключ – знаходиться під контролем на кожному етапі. Також ми проводимо фото- та відео- зйомку ходу будівельно-оздоблювальних робіт і комунікацій, що допомагає виключити помилки та розбіжності у майбутньому.