< НА ГОЛОВНУ

ЗЛЕГКА “НЕДООФОРМЛЕНИЙ” інтер’єр/ландшафт, в якому з часом знайдуть своє місце картини, роботи hand-made, скульптури, композиції. Це у випадку, якщо власникам цікаво самостійно обживати територію. Тоді важливо врахувати місце для таких речей при плануванні;

– інтер’єр/ландшафт, в якому будуть РОЗМІЩЕНІ вже ІСНУЮЧІ КОЛЕКЦІЇ/ ТВОРИ. Важливо одразу обговорити які витвори чи колекції існують. Все – від дитячих малюнків до робіт відомих авторів необхідно “подати” правильно і зробити акценти за допомогою розміщення, освітлення, фону та компонування.

– ДЕКОРАТИВНО “ЗАВЕРШЕНИЙ” простір, для якого, виходячи із стилистики Вам будуть запропоновані на вибір композиції, витвори мистецтва чи конструкції, які підкреслять стиль Вашого приміщення/ландшафту і заповнять його. Таке рішення буде найкращим для ресторанних комплексів та офісів.

Розпис стін, фрески, трансформація старих речей, придбання нових, роботи hand-made – Чи зроблять вони інтер’єр витвором мистецтва – залежить від багатьох факторів, але, як правило, ризик виправдовується. Звичайно, попередній ескіз може створювати одне відчуття, а трохи інше виникне, коли ви увійдете в уже готове приміщення.

Іноді варто пожити чи попрацювати на певній території чи в приміщенні, а до етапу декорування ДОЗРІТИ. Все дуже індивідуально, і у кожного свій шлях.