< НА ГОЛОВНУ

Ми пропонуємо команду професіоналів високого рівня, з якими були реалізовані розміщені на сайті об’єкти. Це гарантує вам високу якість будівельно- оздоблювальних робіт у виконанні людей з чималим досвідом. Це надійні, перевірені робітники, з якими ми працюємо на постійній основі. Окрім того, показником якості є те, що з господарями ми залишаємось в дружніх відносинах, тому у нових клієнтів зазвичай є можливість дивитися живі об’єкти на різних етапах ремонту. Весь процес – від проекту до здачі під ключ – знаходиться під авторським наглядом на кожному етапі.

Також ми проводимо фото- та відео- зйомку ходу будівельно-оздоблювальних робіт і комунікацій, що допомагає виключити помилки та розбіжності в майбутньому.

Дуже важливо продумати та врахувати усі технічні і стилістичні деталі в проекті, та ще важливіше – реалізувати їх на високому рівні. Тільки правильний тандем Дизайнер – Бригада здатні максимально професійно втілити в життя ваші мрії. Ми розуміємо один одного без слів, тому що працюємо разом вже 12 років. Але спираємся не тільки на багаторічний досвід. Ми продовжуємо навчатися, вивчати нові матеріали і технології. Адже поєднання командного духу, досвіду і постійний рух вперед – запорука успішності і безпроблемної експлуатації зроблених нами об’єктів.

На кожному етапі ми затверджуємо напрям подальших робіт по бажанню клієнта, аби упевнитися, що вас задовольнить результат. Також маємо успішний досвід ремонтно – оздоблювальних робіт в умовах проживання клієнтів за кордоном.

великими + + + нашої бригади є відповідальність і це не просто слоган. Ми обслуговуємо наші об’єкти впродовж року після ремонту. Нам достатньо легко це зробити, тому що всі проживаємо в межах Києва і області.

Розцінки на ремонтно – оздоблювальні роботи обговорюємо і фіксуємо ДО початку робіт. Рівень розцінок трохи вище середнього і відповідає якості. Акти виконаних робіт надаємо на кожному етапі ремонту.

Ми спираємося не лише на Професіоналізм, а завжди Уважно слухаємо та Чуємо Ваші Побажання і Поради.

Налаштовані Оптимістично, Гнучкі в Процесі і Відкриті до Спілкування.